Další úspěšná sezóna – zlatý hattrick

Autor: Pavel Mecerod| Sezona: 2018-19

Sezóna 2018/2019 v kategorii družstev je minulostí a pro většinu rosických družstev byla velmi úspěšná.

Družstvo žen KK Slovan Rosice – mistryně ČR v kuželkách 2018/19

Před některými hráčkami a hráči jsou však ještě soutěže jednotlivců a nebo reprezentační „povinnosti“.

Loňská sezóna byla z rosického pohledu historicky nejlepší. Máme konec další sezóny a já se musím opakovat. Sezóna 2018/2019 opět překonala sezóny předchozí a je nejúspěšnější v historii kuželkářského klubu v Rosicích.

O největší úspěch se zasloužily naše „Rosičky“, tedy družstvo žen A, které po úspěchu v Lize mistryň obhájily v domácí nejvyšší soutěži titul mistryň České republiky. Potřetí za sebou. Jak by řekl známý komentátor: „Vítej zlatý hattricku!“. Velmi úspěšní jsou také rosičtí muži A, kteří hrají 1. kuželkářskou ligu. Předváděli skvělé výkony a z 12 účastníků vybojovali třetí místo v soutěži. Jen málo chybělo a mohlo to být ještě radostnější. Další velkou radost nám udělalo družstvo žen B, které hrálo svou první sezónu v 2. kuželkářské lize. Holky svými výkony překvapily své soupeřky a hrály o samou špičku tabulky. Konečné třetí místo je skvělým úspěchem.

O výše uvedených úspěších rozhodly až poslední zápasy, které se hrály 13. 4. 2019 na domácí kuželně. Naše hráčky a hráči je zvládli, a tak jsme mohli slavit. Medaile našim úspěšným sportovcům předala paní starostka Andrea Trojanová.

Za úspěchy našeho klubu však stojí spousta lidí a subjektů. Hlavně bych chtěl poděkovat všem sponzorům, partnerům a také členům našeho klubu. Zvláště pak děkuji městu Rosice, které nás, nejen v letošním roce, podpořilo financemi z dotačního programu.

Touto cestou bych také chtěl poděkovat všem příznivcům kuželkářského sportu v Rosicích. Těšíme se na viděnou na nějaké kuželkářské akci.

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube
KK Slovan Rosice