Dorostenecká sezóna 2013/2014 začíná v novém složení…

Autor: Šárka Vaverková| Datum: 22. 9. 2013| Rubrika: Dorost| Sezona: 2013-14

Máme tady září a začíná nám opět nová kuželkářská sezóna 2013/2014. Čas neúprosně letí a dorostenecká sestava ve složení: Olda Kroupa, Majda Souralová, Adam Palko a na půl Jarda Krupica (který ještě věkové patří do dorostenecké kategorie) se s námi minulou sezónu rozloučila a nyní posílila dospělé týmy. Ať se jim daří :-)

Dorost 2013/2014

Je tedy ten správný čas představit naše nové naděje, které jistě zazáří v dorostenecké soutěži. Náš nový dorostenecký tým se skládá hned z několika členů: Honzík Mecerod, Kamil Hlavizňa, Vašek Špička, Natálka Stárková a Anička Štraufová.

A určitě se musím zmínit o našem prvním zápase. I přesto, že nebyl odehrán ve stanoveném termínu a kvůli soupeřům se musel přeložit, všichni byli natěšení a plní očekávání. V úvodní dvojce nastoupil Kamil s Vaškem a vedle nich soupeřky z Husovic, Kaĺavská Tereza a Olšáková Ilona. Na obou frontách probíhal vyrovnaný boj. Kamil ovšem ke konci polevil a soupeřka jej s větším náskokem předehrála. Ovšem Vašek nezahálel a snažil se, co nejvíce kolků uhrát na svou stranu, dařilo se mu velice pěkně a s hezkým číslem porazil soupeřku. Stav 1:1 se ztrátou 21 kolků. Bude rozhodovat poslední dvojice hráčů.

Nastoupil náš Honzík Mecerod proti husovickému Tomáši Peřinovi (otec Alfréd Peřina – hráč Rosic, pozn. autora). Bylo to tedy zajímavé derby, nejen z pohledu hráčského, ale i „vztahově-kuželkářského“. Třeba při jiné konstelaci hvězd či bližší vzdálenosti měsíce nebo alespoň kuželny, mohl být Tomáš hráč Rosic, ale nebudeme z toho dělat žádné sci-fi :-) A jak to tedy dopadlo? Honzík to od začátku dobře rozjel a utvořil si bodový náskok, Tom se sice snažil, seč mu síly stačily, ale Honza si hrál svoji hru a hodil krásných 424. Tomáš měl sice nejmenší počet mávek z celého zápasu, ale i přesto prohrál o 41 kolků. Vítězí Rosice 3:1 o 20 kolků. Velká gratulace :-)

Rosičtí mladí svišti odchází s úsměvem na tváři a s blaženým pocitem, že je čekají další zápasy plné dobrodružství a zábavy. Není nad to mít upřímnou radost z první výhry v kuželkářské kariéře :-)

Za KK Slovan Rosice
Trenérka
Šárka Vaverková


Kvalifikace na MČR nereg.

Kvalifikace na MČR neregistrovaných

Školní turnaj 2024

Školní turnaj 2024

Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube