Nejúspěšnějším sportovcem okresu Brno-venkov za rok 2017 se stala Natálie Topičová!

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 15. 4. 2018| Rubrika: Ostatní| Sezona: 2017-18

V úterý 30. 1. 2018 se v ivančickém kině Réna vyhlašovali nejlepší sportovci okresu Brno-venkov za rok 2017. Nominované sportovce v jednotlivých kategoriích vybrala na základě elektronického hlasování komise složená z expertů ze sportovního prostředí.

Sportovec okresu Brno-Venkov 2017

Náš klub velmi potěšilo, že nominaci, a tudíž i pozvánku na slavnostní večer, obdrželo také rosické družstvo žen. Na slavnostní večer jsme se velmi těšili a naše očekávání bylo velké. Vždyť půdu kina Réna si naše holky již vyzkoušely při předávání cen za rok 2015. Tehdy naše děvčata získala bronzové ocenění za postup do nejvyšší české soutěže první ligy a třetí místo v mezinárodním poháru NBC. A co bude letos? Vždyť jsme mistryně ČR, vítězky Poháru ČKA, Superpoháru ČKA a stříbrné ze Světového poháru družstev.

Slavnostním večerem provázel moderátor Michal Chylík. V zaplněném sálu sledovalo průběh výborně připravené akce téměř 250 diváků. Pozváni byli i významní hosté, starostové měst a obcí Brno-venkov. Jen škoda, že Rosice neměly žádné zastoupení jako většina měst, ze kterých vzešli ocenění sportovci. Samotné vyhlašování výsledků jednotlivých kategorií za rok 2017 – od sportovního talentu, sportovní osobnosti, trenéra, sportovní akce, sympaťáka, nejlepší sportovní týmy až po hlavní kategorii Sportovec roku 2017 – vkusně doplňovala vystoupení výborných mladých ivančických zpěváků.

Nás samozřejmě nejvíce zajímala kategorie sportovní kolektiv dospělých. Po již zmíněných výsledcích jsme očekávali vylepšení umístění z roku 2015. A stalo se – družstvo žen se v konkurenci dalších sportovních odvětví umístilo na vynikajícím druhém místě. Paráda! Holky si to náramně užívaly. To jsme však ještě netušili, že to není vše. Slavnostní večer vrcholil a vyhlašovala se hlavní kategorie – Sportovec okresu Brno-venkov 2017.

Natálie Topičová
  • 3. místo – Lukáš Rosenberk, nohejbal
  • 2. místo – Kristýna Mikulcová, stolní tenis, SK Řeznovice
  • 1. místo – Natálie Topičová, kuželky, KK Slovan Rosice

Ano, nejlepší sportovkyní okresu Brno-venkov je „naše Natálka“, která si to za své výkony, hlavně ze světových akcí, rozhodně zaslouží. Natálce a celému družstvu žen, včetně realizačního týmu, moc gratulujeme a děkujeme za perfektní reprezentaci klubu a města Rosice.

Také o nás napsali

Za KK Slovan Rosice
Pavel Mecerod


Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube