Dorost 2016

Autor: Šárka Vaverková| Datum: 8. 7. 2016| Rubrika: Dorost| Sezona: 2015-16

Máme za sebou sezónu 2015/2016 a co teď? Poučit se z chyb, vylepšit herní styl, zapracovat na fyzičce? To všechno se přece dá a nejlepší to je v příjemné atmosféře sportovních přátel. A tak se zrodil nápad udělat si dorostenecké soustředění s přespáním na kuželně!

Soustředění se konalo o víkendu 25.–26. 6. 2016, sraz jsme měli v 16 hodin, kdy se zahájilo válečnou poradou na téma „co nás všechno čeká“, následovala rozcvička a rovnou jsme se vrhli na kuželkářské sestavy, kde jsme vypilovávali rozběhový styl a přesnost na jednotlivé kolky. Pozvolna jsme přešli do fyzických testů, kde nebyla nouze o klasické posilovací cviky – dřepy, kliky, sklapovačky, švihadlo…

Bylo to náročné, protože o tomto víkendu se rtuť na teploměrech pohybovala poměrně vysoko. To nás ale neodradilo, a když opadl sluneční žár, dali jsme si běžecký závod. Potom už jen lehká aktivita na kurtu a následující činnost už byla relaxační, strečink a odpočinek v podobě pikniku v trávě.

Ve večerních hodinách jsme už jen zavzpomínali na kuželkářské začátky, prohlédli jsme si řadu peprných fotek z minulosti a příjemně se u toho bavili. Po náročné noci, kdy jsme si na tvrdé podlaze (jsme zhýčkaní spát v měkké posteli a pouhá karimatka nám nestačí :-)) naprosto vyrovnali všechny obratle do jedné přímky, jsme museli tělo trochu rozhýbat. Takže není nic lepšího než začátek dne zahájit ranním během, rozcvičkou a kuželkami.

Takže na závěr bych chtěla poděkovat celému dorosteneckému týmu (jmenovitě Honzíkovi Mecerodovi, Aničce Štraufové, Vaškovi Špičkovi, Kamilovi Hlavizňovi a Martině Kleinové) za vzornou reprezentaci klubu a v další sezóně hodně úspěchů, výher a osobních rekordů… :-)

Trenérka Šárka Vaverková


Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube