Mistrovství České republiky dorostenek 2016

Autor: Anna Štraufová| Datum: 25. 5. 2016| Rubrika: Mistrovství ČR| Sezona: 2015-16

Ve dnech 30. 4. – 1. 5. 2016 se konalo ve městě Náchod mistrovství České republiky dorostenek, na které jsem postoupila z druhého místa z přeborů Jihomoravského kraje spolu s dalšími 35 soupeřkami z celé České republiky.

V sobotu v 6 hodin ráno jsme společně s trenérkou Šárkou Vaverkovou a trenérem (řidičem) Karlem Ustohalem vyrazili na dlouhou tříhodinovou cestu do Náchoda. Na náchodskou kuželnu jsme přijeli hned mezi prvními. V 10 hodin proběhlo losování, kdo kdy bude hrát. Já jsem si vylosovala číslo 16 a na dráhy jsem měla nastoupit až ve 14 hodin, takže jsme se šli předtím společně naobědvat. A dokonce jsme stihli i túru na náchodský zámek.

Po návratu na kuželnu jsem šla rovnou hrát. Atmosféra na kuželně byla velmi příjemná, jelikož jsme se se spoluhráčkami navzájem povzbuzovaly, co to jen šlo. I když se mi letos na mém prvním mistrovství ČR moc nedařilo, a skončila jsem až na 32. místě – tudíž jsem nepostoupila ani do sprintu, který se konal hned druhý den – jsem moc ráda za tuhle skvělou sportovní zkušenost.

Doufám, že příští sezónu budu mít šanci ukázat se v lepším světle. :-)


Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube