Nová klidová zóna u kuželny

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 1. 10. 2013| Rubrika: Ostatní| Sezona: 2013-14

Město Rosice vybudovalo v sousedství našeho areálu Kuželna tzv. klidovou zónu. Tedy místo k odpočinku rodičů a hlavně pobavení jejich malých dětí. Okolí kuželny se tak stalo ještě atraktivnějším. Na sobotu 28. 9. 2013 bylo naplánováno slavnostní otevření klidové zóny s programem.

Otevření klidové zóny u kuželny (28. 9. 2013)

Při mém příjezdu na kuželnu kolem deváté hodiny to vypadalo jako kdyby naši kuželnu obsadilo vojsko. Několik lidí ve vojenských uniformách obcházelo asi desítku vojenských vozidel všeho druhu, která parkovala naproti parkoviště kuželny. Samozřejmě to nebylo žádné obsazení, ale jen součást plánovaného programu slavnostního otevření. Mimochodem projížďky ve vojenských autech byly asi pro děti, hlavně kluky, nejzajímavější. Svést se však mohly i na vozech tahaných koňmi. Děti se také mohly vyřádit na skákacím hradu, nebo samotných atrakcích zabudovaných v klidové zóně. Dále bylo k vidění několik vystoupení mažoretek Anife.

Dle mého názoru to byla vydařená akce, které přálo i počasí. Možná jen, že mohlo přijít více rodičů s dětmi. Tak pokud jste to nestihli, těšíme se na Vaši návštěvu nejen v klidové zóně, ale i na kuželně, někdy příště.

Pavel Mecerod, předseda klubu


Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube