Potřetí za sebou ve Final Four Ligy mistryň!

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 24. 2. 2020| Rubrika: Mezinárodní soutěže| Sezona: 2019-20

Po bronzovém úspěchu ve Světovém poháru družstev byly rosické kuželkářky nasazeny až do druhého kola kuželkářské Ligy mistryň.

Ženy KK Slovan Rosice a ŽP Podbrezová (SVK) při utkání Ligy mistryň

V sobotu 25. ledna se na rosické kuželně odehrálo úvodní domácí utkání se slovenským týmem ŠK Železiarne Podbrezová. Ženy Slovanu Rosice v napínavém zápase vyhrály nad soupeřkami 6:2 na body (na kuželky 3375:3317). Příznivý výsledek nám dával slušné šance do odvetného utkání, ale věděli jsme, že nesmíme nic podcenit.

Termín odvety byl stanoven na 15. února na jedenáctou hodinu. Náš tým vyrazil již v pátek, aby se stačil v Podbrezové aklimatizovat. A vyplatilo se. Naše holky zvítězily jednoznačně 8:0 (na kuželky 3611:3327). Tento, pro domácí, krutý výsledek však pro naše barvy znamená jasný postup do závěrečné fáze soutěže.

Tou je finálový turnaj čtyř nejlepších družstev tzv. Final Four, který se uskuteční poslední březnový víkend v srbském Apatinu. Účast ve Final Four si Rosičky vybojovaly třetí rok po sobě. Loni jejich účast skončila vynikajícím bronzovým úspěchem. Uvidíme, jak se našim hráčkám bude dařit letos.

Gratulujeme k postupu do finálového turnaje a přejeme co nejlepší výsledek!


Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube