Další úspěšná sezóna – zlatý hattrick

Autor: Pavel Mecerod| Sezona: 2018-19

Sezóna 2018/2019 v kategorii družstev je minulostí a pro většinu rosických družstev byla velmi úspěšná.

Družstvo žen KK Slovan Rosice – mistryně ČR v kuželkách 2018/19

Před některými hráčkami a hráči jsou však ještě soutěže jednotlivců a nebo reprezentační „povinnosti“.

Loňská sezóna byla z rosického pohledu historicky nejlepší. Máme konec další sezóny a já se musím opakovat. Sezóna 2018/2019 opět překonala sezóny předchozí a je nejúspěšnější v historii kuželkářského klubu v Rosicích.

O největší úspěch se zasloužily naše „Rosičky“, tedy družstvo žen A, které po úspěchu v Lize mistryň obhájily v domácí nejvyšší soutěži titul mistryň České republiky. Potřetí za sebou. Jak by řekl známý komentátor: „Vítej zlatý hattricku!“. Velmi úspěšní jsou také rosičtí muži A, kteří hrají 1. kuželkářskou ligu. Předváděli skvělé výkony a z 12 účastníků vybojovali třetí místo v soutěži. Jen málo chybělo a mohlo to být ještě radostnější. Další velkou radost nám udělalo družstvo žen B, které hrálo svou první sezónu v 2. kuželkářské lize. Holky svými výkony překvapily své soupeřky a hrály o samou špičku tabulky. Konečné třetí místo je skvělým úspěchem.

O výše uvedených úspěších rozhodly až poslední zápasy, které se hrály 13. 4. 2019 na domácí kuželně. Naše hráčky a hráči je zvládli, a tak jsme mohli slavit. Medaile našim úspěšným sportovcům předala paní starostka Andrea Trojanová.

Za úspěchy našeho klubu však stojí spousta lidí a subjektů. Hlavně bych chtěl poděkovat všem sponzorům, partnerům a také členům našeho klubu. Zvláště pak děkuji městu Rosice, které nás, nejen v letošním roce, podpořilo financemi z dotačního programu.

Touto cestou bych také chtěl poděkovat všem příznivcům kuželkářského sportu v Rosicích. Těšíme se na viděnou na nějaké kuželkářské akci.


Smuteční oznámení

Parte – Zdeněk Svoboda

Liga mistryň 2023/24

LM 2024

Vrchol sezóny!

Pozvánka

Přijďte fandit!

Pozvánka

Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube