Výroční členská schůze 2016

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 6. 2. 2017| Rubrika: Schůze| Sezona: 2016-17

Termín tradiční sváteční členské schůze našeho klubu letos vyšel na čtvrtek 29. 12. 2016. Účast členů byla velká a potěšila také účast hostů, zástupců města Rosice a České kuželkářské asociace. Jako každé dva roky byla schůze volební, a tak byl program celkem nabitý.

Výroční členská schůze 2016

Ve volbách byli do vedení klubu zvoleni: Jiří Axman, Milan Bruža, Michal Klvaňa, Pavel Mecerod, Adam Palko, Josef Vaverka, Šárka Vaverková.

Nechyběly však ani tradiční body, které byly doprovázeny prezentací na plazmovém panelu – zpráva předsedy klubu Pavla Meceroda, hodnocení soutěží jednotlivými kapitány družstev, ekonomická zpráva. Proběhlo také vyhlášení nejlepších kuželkářů klubu v různých kategoriích. Nejlepším mládežníkem byl vyhlášen a oceněn Jan Mecerod, nejlepší ženou se stala Naděžda Dobešová a nejlepším mužem byl vyhlášen Jiří Zemek, který si převzal i tradiční putovní trofej.

Po oficiálním programu následovalo občerstvení ve formě tradičního guláše a dále pak volná zábava v příjemné atmosféře.

Na první schůzi nového výkonného výboru klubu byl zvolen předseda (Pavel Mecerod) a místopředseda (Jiří Axman) a rozděleny další funkce a úkoly. Věřím, že i jen malá obměna výkonného výboru a také přislíbená pomoc dalších členů klubu povede k úspěšné práci a hlavně dobrému fungování našeho klubu.

Přeji hodně úspěchů
Pavel Mecerod, staronový předseda klubu


Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube