Vánoční turnaj v Blansku 2015

Autor: Jan Mecerod| Datum: 25. 1. 2016| Rubrika: Mládež| Sezona: 2015-16

Poslední víkend před Vánocemi, tedy 19. a 20. prosince, jsem měl možnost se zúčastnit Vánočního turnaje, který se koná každoročně, a účastní se v něm různé kraje z celé republiky. Byl to úžasný víkend a myslím, že jsme si to užili.

Vánoční turnaj dorostu v Blansku 2015

Když jsem zjistil, že jsem nominovaný, byl jsem celý bez sebe radostí a napjatě očekával právě tento termín. Z Jihomoravského kraje jsme byli nominovaní: Natka Topičová, Anet Ondovčáková, Eliška Petrů, Honza Vařák a já – Honza Mecerod. Myslím si, že už jen podle těchto jmen šlo vidět, že máme šanci na umístění.

První šel na start Honza Vařák a předvedl krásný výkon 584 poražených kuželek. Dvě rundy po něm Eliška, ta shodila 552 kuželek. Později šla na dráhu také Natka, ta shodila 527. Já byl poslední. Při nástupu na dráhu jsem jen věděl, že nesmím prohrát o 20 kuželek od kluka zastupujícího Zlínský kraj a tak nějak se držet holky, co hrála za Královéhradecký kraj. Nakonec jsem hodil 566 a my vyhráli v celkovém pořadí o pouhých 6 kuželek. Trenér mi řekl, že to byl můj večer. Samozřejmě mě to potěšilo, stejně jako celkové vítězství.

Jan Mecerod
KK Slovan Rosice


Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube